Testimonial – van de familie Uittenbogaard

Petra:

“Wij zijn super tevreden over samenwerking met en begeleiding van Lennart van der Meulen. Dankzij zijn input en inzet kregen wij zoveel vertrouwen dat wij het aandurfden om ons droomhuis te Frankrijk zelf te laten bouwen. Het allerbelangrijkste is voor mij dat je in zee gaat met een betrouwbaar persoon en dat hij ook samenwerkt met betrouwbare bouwers en uitvoerders ter plaatse.

      Al in 2006 kochten wij via Lennart een mooi stuk grond met schitterend uitzicht in Saint Ambroix in de Gard. Aanvankelijk gekocht als investering en met de mogelijkheid tot bouwen in de toekomst. In de herfst van 2009 waren we zover: we zouden gaan bouwen op ons terrein. Wij kozen voor een zeer aantrekkelijk model huis uit de portefeuille van Lennart, vervolgens is dit model als een jas om ons heen gegroeid. Het was een enorm leuk creatief proces: we konden al onze woonwensen letterlijk invullen en Lennart gaf ons steeds feedback over wat mogelijk was en tevens tips over mogelijkheden waar wij niet aan gedacht hadden. Zo is onze droom uiteindelijk uitgegroeid tot een villa met zwembad, met 4 slaapkamers en 3 badkamers op 101m2!

      Terwijl in het najaar van 2009, de aanvraag voor de bouwvergunning in gang was gezet,  gingen onze voorbereidingen gewoon door. Telkens wanneer we in Frankrijk waren onderzochten we praktische zaken, zoals het uitzoeken van tegels, deuren etc. Toen de bouwvergunnning uiteindelijk binnen was in januari 2010 kon de bouw direct van start en in razend tempo was het al op 15 juni 2010 klaar en konden we aan de inrichting beginnen! Diezelfde zomer kon er reeds vakantie worden gevierd. Geweldig!”

 Tom:

Wij hebben dankzij het bedrijf van Lennart van der Meulen in Frankrijk een bungalow naar eigen detailontwerp kunnen bouwen. Al brainstormend kwamen we eerst tot het bouwplan. Daar is Lennart vervolgens mee aan de slag gegaan om de begroting eerst vooraf vast te stellen. Tijdens de bouw werden de fakturen steeds in zijn opdracht rechtstreeks aan de fransen betaald. Daardoor werd een vrijwel risicovrije bouw op eigen grond uitgevoerd. We hebben nauwelijks iets van de bijzondere bouwcultuur in Frankrijk gemerkt. Lennart regelde alles, inclusief vergunningen. Het huis is geweldig geworden. Binnen de begroting. We ontdekken nu de heerlijke levenshouding van de Fransman maar dat is wel precies de reden waarom het zo belangrijk is om met deze open, eerlijke en betrouwbare Hollander samen te werken. Doen!”