Testimonial – van de familie Cleeren

“We liepen al een tijdje rond met het plan voor het kopen van een vakantiewoning in Frankrijk. Internetsites bekeken en advertenties van makelaars in “leven in frankrijk” gelezen.

Ook de advertentie van Lennart van der Meulen (Bouwbegeleiding Frankrijk) gelezen en  vervolgens met hem een afspraak gemaakt om elkaar op de beurs van “Secondplace” in Brussel te ontmoeten. (september 2009)

Dit gesprek was positief en het klikte.

Lennart kon voldoen aan onze wensen mbt. het beschikbare budget en de grootte van het te bouwen huis. De volgende stap was om samen met hem in Frankrijk percelen te bekijken. We zijn een dag met hem en met Anita Vermeulen (zijn collega makelaar) op pad geweest en zij hebben toen ons prachtig perceel gevonden, binnen het budget en we hebben binnen een week gekocht. (november 2009)

Toen hebben we samen binnen het budget een huis ontworpen en dat gaat heel goed om dat via mails en telefonische gesprekken te regelen. Daarna hebben we het contract, met Bouwbegeleiding Frankrijk, getekend via mail. (december 2010) . Tijdens de bouw was er intensief mailverkeer en werden er foto,s verzonden van de bouw van het huis. (start bouw april 2010)

Zelf zijn wij er tijdens die 18 maanden (zoeken naar een terrein, aanvraag bouwvergunning en bouwen van het huis) een keer of zes geweest. Daarvan hebben er ook drie maal een vakantie aan vastgeknoopt, zodat we tijd hadden om tijdens die vakantie bij verschillende ondernemers de tegelvloer, sanitair e.d. uit te kiezen.

Neem hier wel de tijd voor. Samen spreken we redelijk Frans, is dit niet het geval dan zeker Lennart meenemen.

De eerste oplevering van onze woning was in maart 2011, en we hebben in april 2001 met de verhuiswagen de spullen in ons huis gezet.

Eind mei hebben we zelf de eerste vakantie gevierd in het huis. Kortom het huis is gebouwd volgens onze wensen en binnen het afgesproken budget.

De regio Uzès is fantastisch en Lennart kan altijd ons huis bezoeken met potentiele kopers.”

Met vriendelijke groet,

Familie Cleeren