Testimonial – van de familie Vanvuchelen

“Ons droomhuis in Frankrijk”

“2 jaar geleden wilden we een droom waarheid laten worden:  ‘een vakantiehuis in Frankrijk, dat we ook zouden verhuren om de kosten wat te drukken’.

We zijn toen op zoek gegaan naar een stukje grond in Frankrijk. In Tornac (bij Anduze) hebben we dan zelf een lapje grond gevonden. We wilden hierop bouwen met een Franse firma met de formule “sleutel op de deur”. Al snel ondervonden we toch wat communicatie moeilijkheden, want de Franse bouwvoorschriften zijn heel wat anders dan de Belgische. We hingen dus eigenlijk helemaal af van de bouwondernemer, die toch ook een ander idee had van wat wij graag wilden.

We trokken toen naar de beurs SecondPlace in Brussel voor meer info en leerden daar Lennart Van der Meulen kennen.  Daar hij reeds heel wat vakantiehuizen gebouwd had in Frankrijk kende hij ook exact de juiste bouwvoorschriften. Ook wist hij precies wat wij graag wilden: veel lichtinval,  schuiframen,  ruime terrassen,  mooie afwerking  en een bouw die snel kon gebeuren…  

Hij zorgde voor een bouwplan dat wel met ons idee overeenstemde.

Na de bouwtoelating (die hij ook volledig verzorgd heeft) is hij dan ook dadelijk met de bouw gestart.

De eerste graafwerken gebeurden in oktober 2010 en juni 2011 was alles klaar. Zo konden we dadelijk starten met de verhuur.

Alles verliep volgens planning. Er was steeds mogelijkheid voor aanpassingen en niets was teveel gevraagd. Kortom, voor ons een positieve ervaring!

Gert en Hilde Vanvuchelen-Huybreghs”