Waar kan ik mijn keuken uitzoeken?

«TERUG«

Uit ervaring is gebleken dat het uitzoeken van een keuken in Nederland toch het beste resultaat geeft. Voor onze klanten hebben we daarom afspraken gemaakt met Grando Keukens in Belgie en Nederland. Zij leveren de keukens  en  plaatsen ze  in Uw villa in Frankrijk! Naast het leveren en plaatsen van de keukens, hebben wij ook zeer scherpe inkoopcondities kunnen afspreken, zodat al onze klanten kunnen meeprofiteren van deze voordelen.

Alle keukens die door Grando Keukens worden geleverd in Frankrijk, verlopen via 1 contactpersoon, de heer Paul Lucas. Hij heeft kennis van de verschillende bouwstijlen in Frankrijk, zodat uw keuken en vooral de keukenapparatuur aangepast zijn op de Franse situatie. Daarnaast zorgt hij dat de keuken-en apparatengaranties worden omgezet naar Frankrijk. Ook voor eventuele reparaties lan op Grando Keukens een beroep worden gedaan.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Paul Lucas 00 31 (0)6 21 68 67 96  voor een afspraak om uw Franse keuken uit te zoeken of bezoek hier zijn website. Paul Lucas kan met u in elke Grando winkel een afspraak maken, maar ontvangt u bijvoorkeur op onderstaande adressen:

Grando Lelystad
Zuiderpoort 23
8239 AB Lelystad

Grando Keukens (Hoofdkantoor)
Ekkersrijt 4084
5692 DA Son

Grando Keukens Aartselaar
Boomsesteenweg 20C
2630 Aartselaar
Belgie

“Wij willen de onafhankelijkheid van ‘Bouwbegeleiding Frankrijk’ benadrukken. U als klant van ‘Bouwbegeleiding Frankrijk’ heeft alle vrijheid om uw leveranciers zelf uit te kiezen en u bent niet verplicht te werken met genoemde partijen op onze website.”