Een professionele bouwbegeleiding  (Maîtrise d’Œuvre)

Wij verzorgen de volledige begeleiding en aansturing van het bouwen van villa’s voor particulieren in Zuid-Frankrijk.

Wij hebben de technische en juridische kennis in huis om u deze essentiële bouwbegeleiding te kunnen aanbieden en beschikken over de juiste verzekeringen om het vak ‘Maîtrise d’Œuvre’ uit te mogen voeren.

Als u van een beetje avontuur houdt en u niet gespeend van geduld bent, is zelf een huis bouwen in Frankrijk een ideale uitkomst. U zoekt een mooi stuk terrein, u bedenkt met ons een bijpassend huis ontwerp, wij vragen voor u een bouwvergunning aan en wij zoeken de beste ‘artisans’ (vakmensen) en onderhandelen voor u marktconforme prijzen uit.

Indien u de taal goed spreekt, de juridische aspecten kent, bouwkundig onderlegd bent en veelvuldig op de bouwplek kunt zijn, kunt u goed zelf de bouw in Frankrijk begeleiden. Omdat niet iedereen over bovenstaande kenmerken beschikt is het beter dit te laten doen door iemand die weet waar hij mee bezig is en u kan voorzien van de juiste adviezen. Onze klanten zijn blij met iemand die over een uitgebreid netwerk van vakkundige mensen beschikt. Iemand die de franse taal spreekt en daarom uw wensen tot in detail weet te vertalen aan de ‘artisans’. Iemand die op de hoogte is met de Franse wetgeving en deze kan interpreteren t.a.v. bouwvergunningen en bouwregels.

Kortom, iemand met kennis van zaken, die met u meedenkt.

Wat opvalt is dat een gedeelte van onze klanten, enigszins bouwkundig onderlegd zijn. We werken zelfs voor Nederlandse architecten en aannemers. Zij weten wat er allemaal bij komt kijken en schakelen juist daarom plaatselijk iemand in om alles in de gaten te houden.

Bij een door ons verzorgde bouwbegeleiding heeft de klant, die ons inschakelt, vanaf dat moment één (Nederlands sprekend) aanspreekpunt. De bouwbegeleiding wordt verzorgd door Lennart van der Meulen (Maître d’Œuvre) en u heeft tijdens de hele bouwperiode met hem contact.

Bekijk in de film hoe Lennart van der Meulen vertelt over de bouw van een villa in Saint Ambroix voor de familie Zander.

Lees op onderstaande webpagina’s meer over de bouwbegeleiding

»Wat kunt u van ons verwachten?»

»In welke regio’s werken wij?»

»Bekijk het hele bouwproces»

»Verzekeringen»

»Tarieven»