Wat kost een zwembad?

«TERUG«

Wie een huis bouwt, aankoopt of bezit in Zuid-Frankrijk, wil vaak ook graag een zwembad laten aanleggen. Wij begeleiden u graag bij de aanvraag bij de gemeente, een scherpe inkoop en een kwalitatieve aanleg.

Wij werken met het Franse zwembad merk MAGILINE zwembaden omdat op basis van prijs, kwaliteit en op innovatief niveau dit merk uitstijgt boven de rest.

piscine-intelligente-imagi
Garantie 10 jaar:

magiline systeem 1

 

Magiline biedt u alle garantie om zorgeloos te genieten: de tienjarige garantie, een bouw van een gewapend beton zwembad met een volledig in de constructie geïntegreerde trap.

 

 

 

 

 

magiline systeem 2

 

Magiline bewijst de uitzonderlijke soliditeit van zijn concept. Waarschijnlijk wereldwijd de enige zwembadstructuur uit één stuk voor het “grote publiek” dat volledig opgetild kan worden (Vullen met water + Filterblok + Schijnwerpers + Boordstenen + …). Biedt uitstekende weerstand voor een langdurig zorgeloos gebruik, ook wanneer de grond beweegt (klei grond)

 

 

 

magiline systeem 3

 

Uw Magiline zwembad wordt voorgemonteerd en genormeerd, de bouw duurt 3x 3 dagen (met een tussenpoos van uitharden van de beton van 4 weken)! Door de licht gewicht structuur is dit zwembad op elke lokatie te plaatsen. Door de ingebouwde technische ruimte is geen extra ruimte nodig voor filters en motorsysteem!

 

 

 

magiline systeem 4

 

Het magiline systeem werkt niet op basis van een zandfilter (300 microns) systeem maar met een speciaal ontwikkeld filter wat tot 500 microns (vuildeeltjes) uit het zwembadwater kan filteren.

Tevens is de geïntegreerde FX motor zuiniger en efficiënter dan de meeste standaard filtersystemen.
magiline systeem 5

 

Elke vorm en lengte kan worden uitgevoerd met dit systeem en er zijn eigenlijk geen beperkingen in de lay-out van uw zwembad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het uitvoerend team bepaald de uiteindelijk kwaliteit!

Wij hebben zeer scherpe inkooptarieven voor onze klanten en wij begeleiden de bouw van uw zwembad in samenwerking met een Frans uitvoerteam in heel Zuid Frankrijk. Zou u graag een zwembad willen aanleggen in Midden of Noord Frankrijk dan kunnen wij u ook van dienst zijn en vragen wij u eens contact met ons op te nemen.

Wat kost een zwembad?

Ook hier geldt dat de kennis van het terrein belangrijk is om de exacte aanlegkosten van een zwembad te kunnen berekenen, genoemde prijzen zijn dus indicatief. U kunt zich voorstellen dat het graven van een gat voor een zwembad op een rotsachtig terrein niet vergelijkbaar is met het graven in ‘gewone’  grond!

  • een zwembad van 8 meter bij 4 meter kost rond de € 25.000,- euro inclusief BTW. (Als u geen huis via ons bouwt rekenen wij begeleidingskosten)